heeft jouw pakket vertraging door de Postnl black friday drukte? Klik dan hier

Frequently Asked Questions

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen aan ons. Heb je een vraag, en staat deze er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje via het formulier hiernaast en wij zullen z.s.m. een antwoord geven.

Wat zijn de verzendkosten bij Nanobrick.nl?

Bij Nanobrick.nl verzenden wij jouw pakket voor slechts €3.99. Bestel je boven de €50 dan sturen wij jouw bestelling gratis via pakketpost naar u toe.

Op welke manieren kan ik betalen?

Om voor jou het betalen zo makkelijk mogelijk te maken hebben bieden wij vrijwel elke manier van betalen aan. Zo kan je bij ons betalen met: Ideal, Afterpay, Paypal, Creditcard, Bancontact, Sofort en als de voorkeur er naar uit gaat kan er ook betaald worden door middel van een vooraf overgemaakte betaling.

Hoe lang duurt de verzending bij Nanobrick.nl?

Bij Nanobrick.nl hebben wij alle producten op de website op voorraad (tenzij anders aangegeven.) Wij richten er op om alle bestellingen dan ook binnen 24 uur te verzenden. Let wel op dat wij voor de verzending afhankelijk zijn van PostNL.

Het kan dus zo zijn dat uw bestelling een dagje vertraging heeft als het druk is bij PostNL. Mocht je rond de feestdagen een leuk cadeautje zoeken in de vorm van nanoblocks, dan raden wij aan om deze bijtijds te bestellen.

Mocht je vragen hebben over onze levertijd, vul dan gerust het contact formulier in.

Ik wil mijn bestelling retourneren.

Het kan natuurlijk altijd zijn het product wat je gekocht hebt niet bevalt. Retourneren is dan ook geen probleem.

Bij Nanobrick.nl kan je altijd binnen 14 dagen jouw bestelling retourneren, let er alleen wel op dat het gesealde zakje waar de nanoblocks in zitten niet is geopend. Het doosje mag uiteraard altijd geopend worden om het product te bekijken en te beoordelen.

Om jouw retour zo snel mogelijk te kunnen verwerken willen we wel vragen of je ten alle tijden het retourformulier bij de retour kunt voegen. Download hier het retourformulier!

Ik heb mijn onder nog niet ontvangen.

Heb je vragen over jouw order bij Nanobrick.nl, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op